Coworking

El taller – coworking és un espai a la Selva del Camp on hi treballen diferents professionals.

eltaller-coworking_logo

El coworking és una nova manera de treballar compartint espai i experiències amb companys de diferents disciplines. La necessitat de reduir despeses i la cultura de la cooperació, es donen la mà als coworkings estesos per tot el món. Ara arriba aquesta modalitat de disposar d’una oficina totalment equipada i sense compromís de permanència a La Selva del Camp.

Els coworkers del Taller, també disposen dels espais coworking de Reus i Valls, amb els quals hem creat la Xarxa d’Espais Coworking del Camp (XECC), per crear una xarxa professional i de serveis de tot el Camp de Tarragona.

veure vídeo a canal camp

Si tens un despatx i vols reduïr despeses, o estàs cansat de treballar sol a casa, vine a treballar amb nosaltres! Contacta’ns o passa’ns a veure sense compromís.

203050El Taller coworking disposa d’un espai de treball per als diferents professionals, una sala de reunions i tallers, un office i un bany accessible. Ha estat dissenyat per Anna Ollé, arquitecte ( www.escalimetre.cat ) per a ser una oficina càlida i adaptable a les diferents necessitats que requereixen els coworkers. Us convidem a descobrir-lo al C/Joan Domingo nº8 de La Selva del Camp (Tarragona) .

mapa

info_at_eltaller_coworking_punt_cat

logo-xecc_negre